Toekomst
Groeien door samen te werken

Toekomst

Group Daenens staat voor “empowering people”.

Vandaag is dat vooral in de sector van huishoudhulp met dienstencheques. Wij staan open voor verdere groei door overnames van dienstenchequebedrijven en PWA’s. Door onze unieke aanpak slagen we er in rendabiliteit te koppelen aan een positieve sociale benadering.

Uit de pers: “Als OCMW-voorzitter was het mijn grootste bezorgdheid dat het personeel aan de slag kon blijven en dat de dienstverlening in Ingelmunster gegarandeerd bleef. Het is zeker geen gemakkelijke beslissing geweest maar een weloverwogen, verantwoorde, maatschappelijke keuze.” (n.a.v. overname PWA van het OCMW van Ingelmunster)

Group Daenens staat open voor alle mogelijke samenwerkingsverbanden met collega-dienstenchequebedrijven. Wij beschikken over een unieke backoffice (ICT, planning, verwerking dienstencheques en lonen enz.) die een klein of middelgroot dienstenchequebedrijf toelaat te focussen op de kerntaken en tegelijk volledig zelfstandig te blijven werken.

Facilitaire dienstverlening in de brede zin van het woord (huishoudhulp, professionele schoonmaak, thuiszorg, cleaning, coaching, opleiding, facility management enz.) behoort tot de focus van Group Daenens. Wij kijken daarbij actief naar organisaties, instellingen en bedrijven die met ons willen samenwerken of nieuwe trajecten verkennen.